Hotel de Ram in Halsteren beschikt over zowel één- als twee persoonskamers. Alle kamers zijn eenvoudig ingericht en voorzien van een wasgelegenheid. 

Elke kamer is voorzien van TV en draadloos internet, boxspring bedden. Ons hotel is gelegen aan de rand van het dorp Halsteren en is makkelijk te bereiken met auto, fiets en openbaar vervoer (bushalte is op enkele meters afstand). Pinautomaat, apotheek, huisartsen zijn te voet bereikbaar. Supermarkten en overige winkels zijn te vinden in de dorpskern (o.a. PLUS, AH, Kruidvat, Zeeman, Gall&Gall, Marskramer), er is een LIDL supermarkt aan de Steenbergseweg op ongeveer 10 minuten loopafstand. Tankstation is tegenover ons hotel.

Bij Hotel de Ram in Halsteren heeft u al een hotelkamer vanaf € 30,00 per nacht (eenpersoonskamer, zonder ontbijt). De toeristen/verblijfsbelasting bedraagt voor 2017: €. 1,55 pppn.

Het is toegestaan om een hond mee te nemen op de kamer. We hebben wel graag dat u een eigen mat of deken meeneemt voor de hond. Het is niet toegestaan dat de hond op de bedden ligt ! Prijs per nacht voor 1 hond: €. 2,50. 

Met de openstelling van de snelweg A4 tussen Dinteloord en Bergen op Zoom, bent u binnen een halfuur in Rotterdam of Antwerpen. U neemt afslag Tholen/Halsteren, daarna bij de eerste kruising met stoplichten gaat u linksaf naar Halsteren. Na ongeveer 2,5 km ligt ons Hotel tegenover het Texaco tankstation. Wij zijn te bereiken via de rotonde, afslag Halsteren Centrum/sportpark De Beek, daarna de oprit vóór het parkeerterrein van het sportpark nemen !

Klik hier om uw kamer te reserveren.

 

 

Hotel de Ram, buiten